S.C. Vasal Agro Product S.R.L

Natura Te Naşte,
Natura Te Vindecă !

S.C. Vasal Agro Product S.R.L, infiintata la începutul anului 2018, in Onești, Bacău , are ca domeniu de activitate comercializarea de semințe forestiere, plante medicinale, puieți, ciuperci, trufe și moluşte.

Servicii De Calitate

Colaborare World Wide

Program 24/7

Calitate sau Cantitate

Comercializam seminte si material saditor de cea mai buna calitate, pe deplin adaptate conditiilor din tara noastra. De aceea avem cea mai mare încredere în produsele noastre .

Reputatie a unui magazin de incredere cu peste 10 ani de experienta.

Folosim tehnologie de ultimă generație pentru ambalarea și depozitarea materialului săditor.

Va stăm la dispoziție 24/7.

Contactati-ne chiar acum!

Contacteaza-ne acum!

S.C. Vasal Agro Product S.R.L

Natura Te Naşte,
Natura Te Vindecă !

Colaborăm atât pe teritoriul Romaniei dar și în țări , precum Anglia, Olanda, Germania, Italia, Franta și Slovacia, cu pepiniere de stat dar și private și companii cu preocupari comune.

De-a lungul anilor, cu ajutorul experientelor dobandite din vanzari, avem pretentia de a mulțumi toți clienții. Ca vorbim despre cantitate sau calitate, dorim sa ne facem datoria de a oferi servicii satisfacatoare.

Începând de la semințe forestiere, plante medicinale, puieți, ciuperci, trufe dar și fructe de pădure, pe baza unor comenzi , vă putem pune la dispoziție aceste produse.

Promoții, oferte speciale și cadouri – vă întâmpinăm în mod regulat cu promoții, reduceri uimitoare de preț și cadouri grozave!

Vă stăm la dispoziție 24/24.

0
Ani de experienta
0+
Membri in echipa
0
Orase in care activam
0k
Clienti satisfacuti